Vitamin First aid kit yang wajib restock di rumah

First aid kit di rumah

Selain minyak angin herbanika… (wajib sebab i suka mengurut dan diurut),handyplast pun wajib ada.. minyak cap dua singa.. 2 item kat bawah ni pun antara benda yang tak boleh putus bekalan.

Nutriferon dan garlic bagus untuk kuatkan antibodi tak kisahlah masa tengah sakit atau masa sakit tengah menyerang.

Saya still bawa anak pergi klinik.. kalau demam terlalu tinggi.. saya kebahkan dulu dengan ubat demam doktor kemudian 3 jam lepastu follow dgn garlic dan nutriferon.

Mak mertua sendiri pesan .. kalau sakit tekak nak demam makan bawang putih banyak2. So dah alang2 shakeli ada garlic complex.. telan je 4biji.. settle.

Orite.. buka puasa ni nak kena telan si sachet kelabu dan pil bawang putih.. dah start rasa sakit tekak nak demam..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *