Tips hilangkan lingkaran hitam supaya tak jadi mata panda

Kalau nak tau,kebanyakan masalah dark circle atau lingkaran hitam bawah mata ni adalah disebabkan genetik.

Tak per, jangan risau!

Apa yang anda boleh buat ialah guna produk mata yang mempunyai ramuan niacinamide,kafein dan retinol.Ketiga-tiga khasiat ini diyakini mampu mencerahkan bahagian gelap tersebut.Satu lagi… cuba tinggikan bantal ketika tidur,no harm pun kalau cuba kan? šŸ˜‰

 

under_eyes

Kalau tanya saya,saya guna enfuselle eye treatment Shaklee.Satu tube ni murah jer tak sampai rm60 pun.Ia mengandungi khasiat nutrien dan botani khas.Selain membantu hilangkaran dark circle keliling mata, ia juga mampu mengurangkan garisan halus yang menyebabkan kedutanĀ di sekeliling mata, extra bonus! ia amat berkesan dalam menangani masalah eye bag!

macam ni rupa dia.kecil2 cili padiĀ  šŸ™‚

enfuselle-eye-treatment

Krim Enfuselle Eye Treatment dari Shaklee ni boleh membantu anda mengatasi masalah ini. Fungsi utama krim ini adalah untuk memperbaiki penampilan denganĀ  untuk
Ia amat berkesan dalam tempoh yg tidak terlalu lama. Mengamalkannya secara konsisten setiap hari boleh memberikan kesan positif seperti berikut:
  • Terbukti berkesan secara klinikal
  • 233% pengurangan kedutan dalam tempoh dua minggu
  • 120% peningkatan keanjalan dan ketegangan kulit dalam tempoh dua minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus yang ketara dalam tempoh lapan minggu
  • 32% peningkatan lembapan kulit yang berpanjangan dalam tempoh lapan minggu
  • Tona kulit yang nyata lebih sekata dalam tempoh 12 minggu
  • Botani anti penuaan dan vitamin C membekalkan manfaat yang ketara untuk kulit
  • lembut di sekitar mata
  • Sempurna untuk bahagian leher dan bibir

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *