testimoni diri sendiri minum esp shaklee

Saya jatuh cinta dengan minuman soya ni sejak kali pertama saya bancuh dan rasa.
Teringat masa pertama kali beli.. kenapa mahal harga dia ya? Rupanya sangat berbaloi sebab banyak manfaat saya dapat. Dulu saya ni kerap kena pedih ulu hati sebab lambat makan.. sampai muntah2 dan sakit migrain dibuatnya.. alhamdulillah esp ni buat tahap asid dalam perut saya jadi neutral.
Satu lagi .. kulit jadi cantik.. rasa moist.. rasa fluffy.. eh macam roti pula.. parut2 pun senang hilang sebab esp ni berfungsi untuk menghasilkan sel baru dalam badan kita.. jadi dia akan gantikan sel2 kulit mati dengan sel baru membuatkan kulit kita nampak remaja .. anjal.. dan glowing.
Lagi best pasal esp ni dia bantu kita rasa kenyang lebih lama.. bila tak makan karbo.. kita boleh ganti dengan rantaian protin.. insha Allah even tengah pregnant dan menyusu badan pun kita masih bertenaga untuk berpuasa.
Alhamdulillah.. dah masuk 4 tahun saya berpuasa dengan esp sepanjang tempoh kehamilan dan penyusuan bayi saya.. bertenaga dan segar je rasa..

Esp no boleh je kalau nak bancuh dengan apa2 minuman.. kalau nak resipi menarik esp ni.. nanti pm je saya ok.. boleh try smoothie mango lassi . But saya sendiri snagat sukakan yang asli dan original.. lagi sedap n nyummeh rasa..
jom kita bancuh 1 round dulu sebelum tido.. ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *