Tips cerahkan wajah dengan hanya menggunakan pencuci muka

nutriwhite foaming cleanserDah empat tahun,saya masih setia pakai pencuci muka Nutriwhite ni.Pencuci ni lebih sesuai utk mereka yang mempunayi kulit normal tanpa sensitiviti dan jerawat yang teruk sebab ianya berfungsi lebih kepada mencerahkankulit.Kandungan vitamin C yg tinggi tak sesuai utk kulit yg sensitif dan berjerawat teruk.

Antara fungsi pembersih muka Nutriwhite ni…

  • Membersihkan secara lembut sehingga ke dalam liang roma.
  • Rumpai laut yang terkandung dalma pembersih ni berfungsi untuk menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel kulit mati dan menegangkan kulit.
  • Alga Hijau pula berfungsin dengan membuang toksin yang terdapat pada kulit dan sekaligus memberi kesan lembapan pada kulit wajah.
  • Strawberi Begonia akam membantu untuk mencerahkan dan mengimbangkan pigmen kulit wajah .Sangat sesuai dipakai bagi menghilangkan pigmentasi pada wajah.

 

Jimat sangat dengan saiz yang besar ni,dalam 6 bulan pun belum tentu habis.Kesan dia dah lebih kurang macam skII ok  🙂

Nak pesan satu tiub tak?

call/wassap

Cikyah@0173377038

 

Tips hilangkan lingkaran hitam supaya tak jadi mata panda

Kalau nak tau,kebanyakan masalah dark circle atau lingkaran hitam bawah mata ni adalah disebabkan genetik.

Tak per, jangan risau!

Apa yang anda boleh buat ialah guna produk mata yang mempunyai ramuan niacinamide,kafein dan retinol.Ketiga-tiga khasiat ini diyakini mampu mencerahkan bahagian gelap tersebut.Satu lagi… cuba tinggikan bantal ketika tidur,no harm pun kalau cuba kan? 😉

 

under_eyes

Kalau tanya saya,saya guna enfuselle eye treatment Shaklee.Satu tube ni murah jer tak sampai rm60 pun.Ia mengandungi khasiat nutrien dan botani khas.Selain membantu hilangkaran dark circle keliling mata, ia juga mampu mengurangkan garisan halus yang menyebabkan kedutan di sekeliling mata, extra bonus! ia amat berkesan dalam menangani masalah eye bag!

macam ni rupa dia.kecil2 cili padi  🙂

enfuselle-eye-treatment

Krim Enfuselle Eye Treatment dari Shaklee ni boleh membantu anda mengatasi masalah ini. Fungsi utama krim ini adalah untuk memperbaiki penampilan dengan  untuk
Ia amat berkesan dalam tempoh yg tidak terlalu lama. Mengamalkannya secara konsisten setiap hari boleh memberikan kesan positif seperti berikut:
  • Terbukti berkesan secara klinikal
  • 233% pengurangan kedutan dalam tempoh dua minggu
  • 120% peningkatan keanjalan dan ketegangan kulit dalam tempoh dua minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus yang ketara dalam tempoh lapan minggu
  • 32% peningkatan lembapan kulit yang berpanjangan dalam tempoh lapan minggu
  • Tona kulit yang nyata lebih sekata dalam tempoh 12 minggu
  • Botani anti penuaan dan vitamin C membekalkan manfaat yang ketara untuk kulit
  • lembut di sekitar mata
  • Sempurna untuk bahagian leher dan bibir