Kawanku , idola bisnesku

Kami berkawan sejak sekolah rendah.. naik bas sama.. jadi pengawas sama2.. lepas upsr kami bertemu kembali di sek menengah yang sama.. jodoh kami masih panjang bila kami daftar di U yang sama cuma berlainan course.. nak dijadikan cerita.. tarikh kahwin pun nak dekat.. bulan yang sama.. december

She’s one of my idole.Sue Anne Amrull ni tokey tupperware .. stokis tupperware dekat bandar botanic klang.. tepi GM klang tu la..

A determined person.. bila dia set target.. dia akan pastikan dia achieve.. mula dari target sales.. kereta.. trip.. and lastly dia nak ada kedai tupperware sendiri and ………….
She made it.

Antara tips dia yang saya ingat.. buat apa yang kita suka.. kalau paksa diri dengan benda kita tak suka.. susah nak berjaya.
Sentiasa challenge diri sendiri bila company bagi apa2 offer.. grab.. try challenge urself sampai berjaya dapat.

Insha Allah.. di mana ada kemahuan di situ ada jalan.. sentiasalah berusaha untuk dikelilingi dengan mereka yang positif dan berjaya.. aura positif tu penting untuk bantu kita istiqamah dalam perjuangan.

I will follow u.. doakan aku tau sueanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *