Shaklee dan Landmark study berpisah tiada, penting ke landmark study?

Penting ke landmark study ?
=========================

Klau yang betul2 particular pasal supplemen sila amik perhatian ya.

Dulu saya makan je vitamin kat farmasi yang tak ada landmark study.. bagi saya yang penting saya dapat kesan yang saya nak.. simptom sakit2 saya hilang.. senang kata lama2 saya sembuh.. so apa kejadahnya si landmark study ni?

Hahhh.. ni yang nak bagitau..
Ibarat korang buka kedai makan.. ikut prosedur.. halalan toiyiban.. tapi bila tak ada HALAL jakim tu orang tak yakin.. silap aribulan tak dibenarkan beroperasi pun.. Walaupun barang mentah tu dari ladang korang sendiri.. maksudnya bila ada pengiktirafan dari pihak ke 3 yang diiktiraf.. confident tu lebih.. betul tak?
So macamtu jugak landmark study ni.. Shakle3 dia appoint orang luar yang bukan calang2 .. untuk conduct research pasal vitamin ni.. antaranya
Ada tak beza orang yang makan shakle3 dengan orang makan vitamin jenama lain.. setelah 30 tahun diorg consume..
Sebab apa 30thn?? Hah.. sebab selalunya penyakit ni dia kadang2 makan masa nak merebak.. so kalau baru setakat 5thn mkn tak nampak.. sbbtu nak kena tgk lepas 30thn makan shakle3 betul ke kencing manis dia hilang? Dah Tak sakit sendi lutut..
Lepastu pula kebanyakan produk lain dia bergantung pada 1 vitamin je.. shakle3 tidak begitu.. sebabtu selalu ada set.. combination of nutriens tu yang buat kita dapat kontrol penyakit serta perlu diikuti dengan exercise ..

Apa ada dalam handbag?

Apa saya bawa dalam handbag?

Oh seriously… tak ada benda apa pun selain kunci kereta.. wristlet yang mak jahit sendiri… dan… si sachet kelabu encik nutriferon ni.. ni antara supplemen yang saya selalu selitkan satu atau dua dalam poket handbag saya.kdg2 tersasul masuk dlm wristlet..

Senang.. sbb dewasa dan kanak2 boleh ambil.. boleh makan begitu saja takyah telan dengan air..

Kalau tibe2 ada yang sakit perut.. sakit kepala.. sakit tekak.. saya suruh telan sachet kelabu ni dulu..

So far ni yang selalu saya bawa kalau bitamin lain kdg2 terlupa nak refill dalam pillbox..

Kalau nak bitamin mcm i.. bgtau k. Easy handling…

Vitamin First aid kit yang wajib restock di rumah

First aid kit di rumah

Selain minyak angin herbanika… (wajib sebab i suka mengurut dan diurut),handyplast pun wajib ada.. minyak cap dua singa.. 2 item kat bawah ni pun antara benda yang tak boleh putus bekalan.

Nutriferon dan garlic bagus untuk kuatkan antibodi tak kisahlah masa tengah sakit atau masa sakit tengah menyerang.

Saya still bawa anak pergi klinik.. kalau demam terlalu tinggi.. saya kebahkan dulu dengan ubat demam doktor kemudian 3 jam lepastu follow dgn garlic dan nutriferon.

Mak mertua sendiri pesan .. kalau sakit tekak nak demam makan bawang putih banyak2. So dah alang2 shakeli ada garlic complex.. telan je 4biji.. settle.

Orite.. buka puasa ni nak kena telan si sachet kelabu dan pil bawang putih.. dah start rasa sakit tekak nak demam..

Pelindung UV nutriwhite shaklee yang marvellous

New gadget
Yeay!!

Ini perempuan punya gadget..
Im not into makeup2 thingy..or it gadget..
But im seriously taking care of my skin..
Mesti bersih.. takmo jerawat cela hinggap..
Natural beauty gittew

So currently im using nutriwhite skincare keluaran shakeli..
Harini tambah koleksi.. ultimate protection ni berfungsi sebagai moisturizer n uv protection sekali.. spf15

Sejak gi kelas dgn IraMaya Ramlie.. baru rasa pentingya pakai uv protection.. even masa tidur pun patut pakai sebenarnya tau.. sebab kulit terdedah pada udara aircond..lagi satu.. no wonder muka i cepat sunburn.. sbb tak pakai uv protection..

Sebelum ni dah ada cleanser dgn toner.. so nak lengkapkan dengan moisturizer n uv protection ni pulak.. yeay!

Beautician iramaya bagitau lagi .. actually nak jaga kecantikan kulit ni bukan luaran jer.. tapi 80% datang dari dalaman..
Hah.. yang tu memang i tak tinggal.. vit c,vit e n b complex.. warna kulit jadi lebih sekata.. parut pudar.. pori2 kat muka makin mengecil dan tertutup.. alhamdulillah.. muka kusam pun dah hilang.. i like

Takkan i jer nak cantik sorang2.. hangpa tak mau ka? Meh pm tepi

Kawanku , idola bisnesku

Kami berkawan sejak sekolah rendah.. naik bas sama.. jadi pengawas sama2.. lepas upsr kami bertemu kembali di sek menengah yang sama.. jodoh kami masih panjang bila kami daftar di U yang sama cuma berlainan course.. nak dijadikan cerita.. tarikh kahwin pun nak dekat.. bulan yang sama.. december

She’s one of my idole.Sue Anne Amrull ni tokey tupperware .. stokis tupperware dekat bandar botanic klang.. tepi GM klang tu la..

A determined person.. bila dia set target.. dia akan pastikan dia achieve.. mula dari target sales.. kereta.. trip.. and lastly dia nak ada kedai tupperware sendiri and ………….
She made it.

Antara tips dia yang saya ingat.. buat apa yang kita suka.. kalau paksa diri dengan benda kita tak suka.. susah nak berjaya.
Sentiasa challenge diri sendiri bila company bagi apa2 offer.. grab.. try challenge urself sampai berjaya dapat.

Insha Allah.. di mana ada kemahuan di situ ada jalan.. sentiasalah berusaha untuk dikelilingi dengan mereka yang positif dan berjaya.. aura positif tu penting untuk bantu kita istiqamah dalam perjuangan.

I will follow u.. doakan aku tau sueanne