Shaklee dan Landmark study berpisah tiada, penting ke landmark study?

Penting ke landmark study ?
=========================

Klau yang betul2 particular pasal supplemen sila amik perhatian ya.

Dulu saya makan je vitamin kat farmasi yang tak ada landmark study.. bagi saya yang penting saya dapat kesan yang saya nak.. simptom sakit2 saya hilang.. senang kata lama2 saya sembuh.. so apa kejadahnya si landmark study ni?

Hahhh.. ni yang nak bagitau..
Ibarat korang buka kedai makan.. ikut prosedur.. halalan toiyiban.. tapi bila tak ada HALAL jakim tu orang tak yakin.. silap aribulan tak dibenarkan beroperasi pun.. Walaupun barang mentah tu dari ladang korang sendiri.. maksudnya bila ada pengiktirafan dari pihak ke 3 yang diiktiraf.. confident tu lebih.. betul tak?
So macamtu jugak landmark study ni.. Shakle3 dia appoint orang luar yang bukan calang2 .. untuk conduct research pasal vitamin ni.. antaranya
Ada tak beza orang yang makan shakle3 dengan orang makan vitamin jenama lain.. setelah 30 tahun diorg consume..
Sebab apa 30thn?? Hah.. sebab selalunya penyakit ni dia kadang2 makan masa nak merebak.. so kalau baru setakat 5thn mkn tak nampak.. sbbtu nak kena tgk lepas 30thn makan shakle3 betul ke kencing manis dia hilang? Dah Tak sakit sendi lutut..
Lepastu pula kebanyakan produk lain dia bergantung pada 1 vitamin je.. shakle3 tidak begitu.. sebabtu selalu ada set.. combination of nutriens tu yang buat kita dapat kontrol penyakit serta perlu diikuti dengan exercise ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *